Al-Khelaifi je šutio, šutio, ali više nije mogao: Odlučio je progovoriti i odgovoriti Tebasu

Dugo je imao strpljenja

Al-Khelaifi je šutio, šutio, ali više nije mogao: Odlučio je progovoriti i odgovoriti Tebasu

E. Ganibegović

Ostanak Kyliana Mbappea u PSG-u i dalje je glavna vijest ovog transfer roka. 

To nikako ne može da prežali Javier Tebas, predsjednik La Lige, koji očito žali što Mbappe nije potpisao za tamošnji Real Madrid, te je mnogo puta kritikovao način rada PSG-a.

Nasser Al-Khelaifi je šutio, ali sada je odlučio da progovori i iznese svoju stranu priče.

"Ko je Tebass? Ne poznajem tu osobu. Naša navika je da se ne petljamo u poslove drugih klubova, liga ili saveza. To nije naš stil. Ali neću dopustiti da nas drugi ocrnjuju.

Nije me briga šta kaže. Istina je da o tome pričamo godinama. Imamo svoj projekat i nastavit ćemo s njim. 

Ista je stvar svake godine, svakog ljeta. Kaže da ne poštujemo financijski fair play, ne poštujemo momčadi. Znamo šta možemo, znamo koga možemo potpisati.

Znamo bolje od njega šta nam je činiti i niko nam ništa ne treba govoriti. Niko nam izvana ne mora govoriti šta možemo, a šta ne. Ako nešto radimo, radimo to jer možemo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogledajte Messijev slučaj. Bila je ista stvar, rekli su da nam je to nemoguće, financijski, a imali smo novaca za Messija.

Tebas nema pojma i trebao bi vidjeti više o svojoj ligi, jer je La Liga pomalo mrtva", rekao je Al-Khelaifi, a prenosi 90min.com.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mad_max
Hahaha španska liga mrtva? Koji debil Boze sacuvaj. Mozda nije kao engleska ali jarane u poređenju sa Ligue1.... Tačnije, ne može se porediti, ali zaista. Degenerik.
3 0
CAGE55
Hahahha La Liga mrtva,a uvijek ih zgaze klubovi iz La Lige..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi