Al-Khelaiffi uoči utakmice poslao otrovnu strijelicu prema Real Madridu

Al-Khelaiffi uoči utakmice poslao otrovnu strijelicu prema Real Madridu

Admin Čaušević

PSG na Parku prinčeva dočekuje Real Madrid u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Neposredno uoči susreta za medije je govorio Nasser Al-Khelaifi koji je prilikom davanja izjave poslao otrovnu strijelicu ka Kraljevima.

"Neću da krijem, teško da imamo bilo kakav odnos s Realom. Neću da se sjećam onog što je bilo. Vjerujem u prihvatljivi fudbal za male klubove, oni tako ne razmišljaju", kazao je Al-Khelaifi.

Al-Khelaifi i Perez su ranije tokom dana zajedno ručali, ali sve nije prošlo u najboljem redu jer je zbog Leonarda bilo određenih tenzija.

Leonardo je prigovorio Madriđanima što su kontaktirali Kyliana Mbappea prije nego što su to imali pravo, ali su predstavnici Kraljeva ostali imuni na sve.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Želimo da pokažemo da smo veliki klub, igrači su spremni da se bore i da doguraju što je moguće dalje", poručio je Al-Khelaifi.

Podsjećanja radi, inostrani mediji već neko vrijeme izvještavaju da Real ima dogovor s Mbappeom, pa ne ćudi zašto su u Parizu kivni na Kraljeve zato što im besplatno odvode igrača na kojem su temeljili svoju budućnosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Joj ovaj se kobejage brine za male klubove.
7 1
ubnt
Niste uzeli 200 miliona pa se sad kao nesto ljutite ?
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi