Nastasić nova želja Rome
Foto: EPA

Reprezentativac Srbije u Rimu?

Nastasić nova želja Rome

Midhat Šljivak

Sportski direktor Rome Monchi najavio je danas da će u klub stići još nekoliko pojačanja.

Novi član rimskog tima mogao bi postati i srbijanski fudbaler Matija Nastasić, aktuelni igrač njemačkog Schalkea.

Monchi je istakao kako je sjajni štoper veoma interesantan Romi.

"Nastasić je dobar igrač. Ima iskustvo igranja u Italiji, igrao je za Manchester City i ima jako dobre karakteristike", istakao je Monchi.

Ipak, prioritet Rome je za sada dovođenje jednog krilnog fudbalera. Nekoliko imena se povezuje s Vučicom, ali za sada ništa nije završeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eventualni dolazak Nastasića u Romu bi sasvim sigurno obradovao Edina Džeku. Dijamant je sa srbijanskim fudbalerom veoma dobar prijatelj, a nekoliko sezona su zajedno igrali za Manchester City.

Obojica su Građane napustili 2015. godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi