Nastavak sjajnih igara: Petarda Bašićevog Radomlja

U Drugoj ligi Slovenije ništa novo

Nastavak sjajnih igara: Petarda Bašićevog Radomlja

Samir Mlaćo

U drugoj slovenskoj ligi ništa novo. Radomlje, bh. stručnjaka Nermina Bašića, slavilo je danas na gostovanju kod Rogaške sa visokih 5:0. 

U pobjedi se istakao nekadašnji juniorski reprezentativac naše zemlje Anel Hajrić koji je postigao hat trick te nastavio golgetersku seriju, s obzirom da je trenutno prvi strijelac lige.

Radomlje se nakon 14. odigranih kola nalazi na drugom mjestu, sa dva boda zaostatka za liderom Bravo koji ima 32.

Bh. stručnjak u Sloveniji radi sjajan posao, a vrijedi istaći da ima najmlađu ekipu u ligi. I pored toga što ambicije uoči početka sezone i nisu bile vrh tabele, Bašić je posložio kockice i stvorio momčad koja igra za gol više svaki meč, pa je Radomlje najefikasnija momčad lige sa 38 postignutih pogodaka, te ima i najbolju odbranu. U 14 mečeva primili su samo deset pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi