Nastavlja se igrački egzodus: I Zukić napustio NK Bosna Visoko

Danas raskinuo ugovor

Nastavlja se igrački egzodus: I Zukić napustio NK Bosna Visoko

Za Bosnu iz Visokog u proljetnom dijelu sezone u 1. ligi FBiH neće nastupati ni Almin Zukić.

Ovaj federalni prvoligaš se trenutno ne nalazi u najboljoj situaciji, što se održava i na igrački kadar, a posljednji u nizu koji je 'digao sidro' je Almin Zukić (23), inače sin legende Sarajeva Muhidina Zukića.

"Mogu potvrditi da više nisam igrač Bosne. Danas sam uzeo papire i potpisao raskid ugovora", kazao je Zukić koji je u finišu jesenjeg dijela sezone bio više-manje standardan u timu ive Ištuka.

Podsjetimo, Zukić je ponikao u Sarajevu, čiji je član bio sve do 2014. godine. Uslijedile su potom epizode u Ilijašu, Bosni Union, Rudaru, TOŠK-u iz kojeg je ujedno ljetos i stigao u Bosnu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi