Nastavlja se noćna mora za Radamela Falcaa

Nije prošao ljekarske preglede u Atletico Madridu

Nastavlja se noćna mora za Radamela Falcaa

E. Čaušević

Fudbaler Chelseaja Radamel Falcao bio je na korak od povratka u Atletico Madrid.

Falcao trenutno igra u Chelseaju na posudbi iz Monaca, ali je pred kraj januarskog prelaznog roka bio na korak od povratka na Vicente Calderon. Ipak, Falcao nije uspio dogovoriti transfer, te je primoran ostati u Chelseaju do kraja sezone.

Prvobitno je saopšteno da Falcao nije potpisao za Atletico jer Jackson Martinez nije dogovorio transfer u pravo vrijeme kako bi oslobodio mjesto u ekipi za svog saigrača iz reprezentacije. Ipak, danas je stigao demant te vijesti, te je potvrđeno zbog čega Falcao nije u Atletico Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Agent kolumbijskog napadača Jorge Mendes potvrdio je za engleski Telegraph da Falcao nije potpisao za Atletico jer nije prošao ljekarske preglede. Kolumbijac zaista nema sreće u posljednje vrijeme i ovo je nastavak njegove noćne more.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti