Falcao 'zaglavio' u hotelskoj sobi u Madridu

Atletico Madrid ne želi kolumbijskog napadača

Falcao 'zaglavio' u hotelskoj sobi u Madridu

E. Čaušević

Kolumbijski napadač Radamel Falcao želi okončati svoju posudbu u Chelseaju.

Falcao je danas doputovao u Madrid kako bi dogovorio povratak u Atletico Madrid. Prema pisanju španskih medija Falcao je cijeli dan zatvoren u sobi jednog hotela u Madridu i čeka da njegov agent nađe novi klub.

Kolumbijac želi da se vrati na Vicente Calderon, ali je sada upitno da li ga čelnici madridske ekipe žele vratiti. Njegov agent Jorge Mendes nudi Falcaa španskim klubovima, ali još uvijek nema konkretne ponude.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico Madrid neće zadržati u ekipi Fernanda Torresa koji je došao na posudbu iz Milana, a izgleda da ne žele ni nekadašnjeg golgetera Falcaa. Kolumbijski fudbaler bio je na meti Valencije, ali male su šanse da karijeru nastavi u ekipi Garyja Nevillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi