Radamel Falcao se vraća u Atletico Madrid?!

Kolumbijac napušta Chelsea

Radamel Falcao se vraća u Atletico Madrid?!

Napadač Chelseaja Radamel Falcao bi do kraja dana trebao napustiti Stamford Bridge.

Prema pisanju ESPN-a, 29-godišnji Kolumbijac nalazi se na pragu povratka u Atletico Madrid, u kojem je proveo najljepše dane svoje karijere.

Falcao je ugovorom vezan za Monaco, ali već drugu sezonu uzastopno provodi na posudbama u Manchester Unitedu i Chelseaju. I više je nego očigledno da ovom napadaču ne odgovara engleski fudbal, obzirom da je od dolaska na Otok doživio nevjerovatan pad u formi.

Isti izvor tvrdi da se Chelsea i Atletico Madrid nalaze u završnoj fazi pregovora, te da ne bi bilo iznenađenje da u narednih nekoliko sati stigne i službena potvrda transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Falcao je na Vicente Calderonu boravio od 2011. do 2013. godine, a u crveno-bijelom dresu je odigrao 67 utakmica i postigao 52 pogotka. Kolumbijac je Atletico Madrid dva vodio i do osvajanja Evropske lige u sezoni 2011/2012.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti