U divljoj istanbulskoj noći voditeljica Cityja snimila što se ne smije, platit će skupu cijenu

Luda zabava nakon osvojene Lige prvaka

U divljoj istanbulskoj noći voditeljica Cityja snimila što se ne smije, platit će skupu cijenu

Admin Čaušević

Manchester City je po prvi put u klupskoj historiji postao prvak Evrope, a nakon najvećeg uspjeha u svojoj historiji uslijedila je luda zabava, a na internetu su osvanuli snimci koji možda i nisu trebali.

Kako to obično biva poslije velikog uspjeha slijedi ludi provod, a za sve uposlenike Manchester Cityja je nakon slavlja na stadionu Kemal Ataturk organizovana divlja zabavu u jednom od istanbulskih klubova.

Provod je trajao do jutarnjih sati, a atraktivna Natalie Pike je objavila nekoliko snimaka koji bi joj mogli stvoriti probleme na poslu.

Ova privlačna 40-godišnjakinja je putem Instagrama objavila niz snimaka sa zabave na kojim je vidljivo da se ludo provodi.

Oglasi

Preostaje da se vidi kako će na sve ovo reagovati u Cityju pošto je zabava trebala biti privatnog karaktera i nije planirano da snimci idu u javnost.

Inače, Natalia je voditeljica nekoliko emisija na klupskoj televiziji Manchester Cityja i istanbulsko finale nije moglo proći bez njenog prisustva.

"Bila sam jedna od najboljih modela u Velikoj Britaniji, a sada trljam ramena sa Erlingom Haalandom i Pepom Guardiolom", kazala je Pike nedavno.

Inače, Natalijino originalno prezime je Paweleck, a svojevremeno je bila izabrana za Missicu Škotske, međutim kruna joj je oduzeta.

Oglasi

Naime, otkriveno je da se pod prezimenom fotografisala za jedan magazin bez odjeće na gornjem dijelu tijela te je ostala bez krune.

Sada nije ni blizu djevojke kao što je to bila u svojim 20-im, ali divljom zabavom u Istanbulu su vratila u najluđe godine svog života.

Oglasi

Posljednjih godina Natalie je postala zaštitno lice Cityjeve TV, međutim zbog snimaka iz noćnog kluba mogla bi platiti skupu cijenu. 

Što se Pepa Guardiole tiče, njemu će slavlje sigurno pokvariti objava inostranih medija koji kažu da mu se neće ispuniti velika želja, a to je ostanak u timu kapitena, Ilkaya Gundogana.

Naime, Ilkayu Gundoganu ističe ugovor na kraju ovog mjeseca. Pep Guardiola želi da ga produži i zadrži svog kapitena, ali čini se da Nijemac turskog porijekla to nema namjeru uraditi.

Kako je objavljeno, on je donio odluku da napusti klub nakon osvojene triplete ove sezone, te da će njegova naredna destinacija biti Barcelona.

Španski "Sport" piše kako će ovaj sjajni veznjak u Barceloni biti predstavljen i s njom potpisati ugovor već u toku ove sedmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Gundogan je član Manchester Cityja od 2016. godine kada je stigao iz Borussije Dortmund, a još je igrao za Nuremberg i Bochum.

Za njegove usluge zainteresovani su bili još upravo Borussia, te Arsenal, no čini se da je na kraju izbor pao na Barcelonu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi