Natcho je prevario sve u Humskoj, genijalnim potezom u potpunosti vratio Partizan!

Crno-bijeli se vraćaju

Natcho je prevario sve u Humskoj, genijalnim potezom u potpunosti vratio Partizan!

Edmir Škorić

U Beogradu od 21 sat svoj revanš meč 3. pretkola Konferencijske lige igraju Partizan i Sabah Baku, a domaći tim je uspio da anulira zaostatak iz prvog meča.

Sabah je u Bakuu slavio sa 2:0, ali je predstavnik Azerbejdžana brzo prosuo naizgled veliku prednost iz tog prvog duela.

U 30. minuti je bivši igrač Neftčija Saldanha postigao gol za 1:0, a onda u 58. minuti majstorija iskusnog Natcha za 2:0.

Natcho je izveo slobodni udarac skroz iskosa s desne strane, a kada se mislilo da ide ubačaj pred gol, on je prevario sve i loptu poslao u mrežu gostiju.

Sada je 2:2 i pola sata prije kraja u Humskoj je sve otvoreno, iako su mnogi već otpisali Partizan nakon očajne igre u prvom meču.

Pobjednik ovog duela u play-offu će igrati protiv danskog Norsjaellanda, koji je izbacio rumunski FCSB.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Crno-bijeli žele igrati grupnu fazu trećeg UEFA-inog takmičenja i nisu daleko od toga, ali najprije moraju da "dokrajče" Sabah.

Inače, bh. prvak Zrinjski osigurao je plasman u grupnu fazu Konferencijske lige plasmanom u play-off Evropske lige. Pokušaće Mostarci da iznenade austrijski LASK, ali kako god ti dueli završe, oni su od večeras prvi bh. tim u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi