Navas pakuje kofere, karijeru želi nastaviti u Engleskoj

Izgubio mjesto u Realu

Navas pakuje kofere, karijeru želi nastaviti u Engleskoj

Kostarikanac Keylor Navas mogao bi napustiti Real Madrid tokom zime, pišu španski mediji.

Dolaskom Thibauta Courtoisa iz Chelseaja, ovaj 31-godišnji golman je pao u drugi plan u Realu, zbog čega je nedavno i javno izrazio nezadovoljstvo, pa stoga glasine o odlasku i nisu iznenađujuće.

Ugledni As navodi da je Navas razočaran, te da je voljan da karijeru nastavi u Engleskoj, no ne navodi se u koji klub konkretno bi mogao da pređe.

Navas se s odlaskom u Englesku i ranije dovodio u vezu, tačnije 2015. godine kada je za njegove usluge bio zagrizao Manchester United, no zbog papirologije transfer na kraju nije realizovan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Navas je član Reala od ljeta 2014. godine kada je stigao iz Levantea, a posljednjih sezona je bio nezamjenjiv na golu 'kraljevskog tima' i jedna od ključnih figura u osvajanju trostruke krune prvaka Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti