Navijač Cityja provocirao Carraghera, pa dobio odgovor koji će dugo pamtiti

Morao je uzvratiti istom mjerom

Navijač Cityja provocirao Carraghera, pa dobio odgovor koji će dugo pamtiti

E. Čaušević

Nakon derbija Manchester Cityja i Liverpoola strasti na drušvenim mrežama još uvijek se nisu smirile.

City je dobio derbi sa 2:1 i tako ostao u borbi za odbranu titule prvaka Engleske. Ipak, ono što je bilo u centru pažnje jeste trenutak kada je Joh Stones izbio loptu s linije, a na snimku se kasnije utvrdilo da je falilo 1,1 centimetar da bude gol.

Građani su nakon utakmice u nekoliko navrata provocirali Liverpool s tom fotografijom, a na kraju je legendarni Jamie Carragher bio primoran nešto da odgovori. Jedan od navijača je komentarisao njegov status u kojem piše da Redsi imaju odličnu šansu da budu prvaci, te je poručio da je to mentalitet malih klubova.

Carraghera je pogodio ovaj komentar i odlučio je odgovoriti čime je obradovao navijače Liverpoola. On je napisao navijaču Cityja da oni nisu čak u stanju napuniti svoj stadion, naravno aludirajući na to da ima dosta praznih mjesta na Etihadu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi