Navijač engleskog tima slavio rođendan, a onda je doživio veliko razočarenje
Gol Crystal Palacea je priznat u najgorem mogućem trenutku za jednog navijača Čekićara

Navijač West Hama je zbog svoje reakcije brzo postao hit na internetu

Navijač engleskog tima slavio rođendan, a onda je doživio veliko razočarenje

S. Pašalić

U okviru 8. kola engleske Premier lige jučer su svoju utakmicu odigrali West Ham i Crystal Palace.

Domaći su poveli u 54. minuti golom Hallera, ali su gosti iz penala već u 63. minuti izjednačili na 1:1, a strijelac je bio Aanholt.

Crystal Palace je do drugog gola stigao u 87. minuti kada je Ayew pogodio za 2:1, ali je pomoćni sudija pokazao da se radilo o ofsajdu.

Ipak, na scenu je stupio VAR, a nakon pregleda snimke glavni sudija je ipak priznao gol pa su gosti odnijeli sva tri boda.

West Ham je tako upisao tek drugi poraz nakon što je u prvom kolu poražen također na svom terenu od Manchester Cityja sa visokih 5:0.

Međutim, jednom navijaču West Hama je jučer poraz baš teško pao, a gol Crystal Palacea je stigao u najgorem mogućem trenutku.

Naime, on je slavio rođendan, a baš u trenutku kada su mu pjevali rođendansku pjesmu i nosili tortu, na televizoru je vidio da je priznat gol Palacea, a njegova reakcija je brzo postala hit na internetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije