Navijač prekinuo meč Lige prvaka, glumio "facu", pa doživio poniženje

Pamtit će ovaj trenutak do kraja života

Navijač prekinuo meč Lige prvaka, glumio "facu", pa doživio poniženje

H. Zilić

Zanimljiva situacija viđena je na utakmici ženske Lige prvaka između Chelseaja i Juventusa.

Jedan od navijača Chelseaja utrčao je na teren i prekinuo utakmicu. Navijač je ušao da izaziva igračice, a s nekim je odlučio i baciti selfie.

Sve je po njega bilo dobro dok nije naletio na fudbalerku londonskog tima i reprezentativku Australije, Samanthu Kerr.

Popularna Sam je bodičekom odgurnula navijača koji je pao na travnjak, što je kasnije pomoglo redarima da ga izvedu sa terena.

Nakon ovog incidenta pomenutog navijača sigurno očekuju sankcije od strane kluba, ali bez obzira o kakvim se sankcijama radilo, potez koji mu je priredila Samantha Kerr pamtit će do kraja života i sigurno neće više glumiti "facu" na utakmicama.

Video je postao hit na internetu, a većina fanova ismijava navijača kojem je na kraju "mangupluk" donio poniženje koje će ga pratiti kroz život.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti