Navijač Milana provocirao Pjacu, ovaj mu vrhunski 'spustio'
FOTO: EPA

Rasprava na Twitteru

Navijač Milana provocirao Pjacu, ovaj mu vrhunski 'spustio'

U ljetnom prijelaznom roku hrvatski reprezentativac Marko Pjaca je birao između Juventusa i Milana. 

Milanov sportski direktor Adriano Galliani je dolazio u Zagreb kako bi dovršio posao, a nakon što je Pjaca u posljednji čas prešao u Juventus, njegov izbor je zabolio sve 'Rossonere'.

Jedan navijač Milana, pomalo ogorčen, odlučio je provocirati Pjacu na društvenoj mreži Twitter, ni sluteći da će mu ovaj brzo odgovoriti.

"Koji je Pjaca gubitak. Izbjegli smo metak. Svi se poklonite kralju Susu. Marko Pjaca, kako je na klupi?", napisao je navijač Milana. 

Pjaca mu je odmah uzvratio i spustio ga.

"Klupa ili ne, ipak je to Juventusova klupa. Ako ćeš imati priliku, probaj", odgovorio je bivši Dinamov krilni napadač. 

Iako je navijač Milana nastavio s provokacijama, Pjaca se više nije želio spuštati na njegov nivo i oglušio se na njegove komentare. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi