Navijač Rivera izgubio život nakon sukoba sa navijačima Boce

Tužne vijesti dolaze iz Argentine

Navijač Rivera izgubio život nakon sukoba sa navijačima Boce

Trofej osvajača Copa Libertadoresa na kraju je otišao u ruke nogomeašima River Platea. Naime, River je u dva meča bio bolji od ljutog rivala Boce Juniors, a argentinski mediji uveliko pišu o incidentu koji se desio u njihovoj zemlji nakon meča.

Naime, 21-godišnji Ezequiel Arron Neris je izašao sa prijateljima u Buenos Airesu da slavi pobjedu Rivera, ali presreli su ga navijači Boce i smrtno je stradao.

Kako prenosi noticierohaco.com, Ezequel je kazao da je napadnut zbog proslavljanja pobjeda svog tima, a nakon toga je preminuo u bolnici

Policija je nedaleko od kuće ubijenog uhapsila dva muškarca koja se terete za ovo ubistvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi