Navijač Uniteda preminuo nakon ostvarenja posljednjeg sna

Bolovao od raka prostate

Navijač Uniteda preminuo nakon ostvarenja posljednjeg sna

Tužna životna priča navijača Manchester Uniteda Paddyja Lawlera okončana je danas, samo 45 minuta nakon što je ispunjen njegov posljednji san.

Naime, ovaj 73-godišnji navijač kluba sa Old Trafforda, bolovao je od raka prostate, a njegova posljednja želja bila je da upozna fudbalere voljenog kluba.

Zahvaljujući Facebooku, na kojem je njegova unuka tražila bilo koji način da se želja njenog djeda ispuni, rođak Jessea Lingarda vidio je ovu objavu te je odlučio da pomogne ovom navijaču.

Tri dana kasnije, Lingard je skupa sa Ashleyem Youngom, Timothijem Fosu-Mensahom i Marcusom Rashfordom posjetio Lawlera u njegovom domu, a on je samo 45 minuta nakon toga preminuo. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba spomenuti i to da je on posljednje dane u postelji proveo u dresu Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi