Navijač Uniteda uradio bizarnu tetovažu Solskjaera na svojoj nozi

Pravo remek djelo, nema šta

Navijač Uniteda uradio bizarnu tetovažu Solskjaera na svojoj nozi

S. Pašalić

Ole Gunnar Solskjaer se nakon serije loših rezultata našao na udaru pojedinih navijača Manchester Uniteda.

Norvežanin je bio miljenik navijača početkom godine kada je imao sjajne rezultate, ali njegovo vođenje ekipe je dovedeno u pitanje nakon što je United završio na 6. mjestu i ostao bez Lige prvaka.

Međutim čini se da će za jednog navijača Uniteda on zauvijek biti 'čovjek za kormilom', bar na njegovoj nozi.

Naime jedan Norvežanin koji je i navijač Uniteda je istetovirao na svojoj nozi lik Solskjaera oko čijeg vrata se nalazi kormilo broda jer je bio oduševljen nakon pobjede Manchester Uniteda protiv PSG-a u Ligi prvaka.

Tor Henrik Stensland je objavio sliku svoje nove tetovaže na Twitteru i rekao kako je održao svoju riječ s obzirom da je obećao da uraditi tetovažu ukoliko Manchester United prođe PSG nakon što je izgubio prvu utakmicu na Old Traffordu sa 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi