Navijači Ajaxa ne odustaju od svoje taktike, buđenje Pjanića i društva u sitne sate

Prošli put im taktika nije upalila, ali možda ovaj put budu uspješniji

Navijači Ajaxa ne odustaju od svoje taktike, buđenje Pjanića i društva u sitne sate

S. Pašalić

Nogometaši Ajaxa će večeras na svom terenu odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa.

Ajax je do četvrtfinala stigao nakon što je izbacio Real Madrid u osmini finala ovog takmičenja. Prvu utakmicu na svom terenu Holanđani su izgubili sa 2:1, ali su u uzvratu na Santiago Bernabeu stigli do pobjede 4:1 i prošli dalje.

Navijači Ajaxa su pred prvu utakmicu protiv Reala u 3 sata ujutro napravili vatromet ispred hotela gdje su bili igrači tima iz Madrida u nadi da će to poremetiti san igračima prvaka Evrope i da neće potpuno odmorni dočekati meč protiv Ajaxa.

Ipak, Ajax je izgubio tu utakmicu, ali navijači holandskog tima ne odustaju od svoje taktike pa su tako i pred meč protiv Juventusa odlučili da ponovo naprave vatromet i razbude igrače italijanskog tima. Vidjet ćemo da li će im ovaj put taktika uspjeti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Pjanic je ratno dijete, ovo njemu dodze kao ASMR. ;)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi