Navijači Ajaxa vatrometom i petardama nisu dali igračima Reala da spavaju
Buđenje igrača Reala u 3 sata ujutro

Stara metoda ometanja gostujućih igrača

Navijači Ajaxa vatrometom i petardama nisu dali igračima Reala da spavaju

S. Pašalić

Real Madrid će večeras na gostovanju kod Ajaxa odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Utakmica je to koju s mnogo pažnje očekuju navijači Ajaxa koji su odlučili da na sve načine pomognu svom timu da stigne do pobjede protiv branitelja naslova koji ne igra na istom nivou kao prošle sezone.

Domaći navijači su se odlučili da u 3 sata ujutro organizuju buđenje igračima Reala te su ispucali veliku količinu vatrometa i petardi u nadi da će to omesti igrače prvaka Evrope i da neće potpuno odmorni dočekati večerašnji meč.

Da li su u tome i uspjeli ostaje nam da vidimo večeras.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

gumenakita
Svaka cast,kad vec u igri Ramos ubija najbolje igrace protivnika i ovo je u redu,da nije Salaha tesko ozlijedio kad je najbolje igrao ne bi ni Real bio prvak,i onda se pravi lud.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi