Navijači Alavesa na utakmici poručili: Nogomet je umro
Kovčeg koji simbolizira da je nogomet umro

Ponovo nezadovoljstvo terminom utakmice

Navijači Alavesa na utakmici poručili: Nogomet je umro

S. Pašalić

Navijači u Španiji u večeras ponovo iskazali svoje nezadovoljstvo.

Nakon što su prošlog ponedjeljka na utakmici Rayo Vallecana i Leganensea navijači iskazali svoje nezadovoljstvo zbog igranja utakmica u terminu od 21 sat ista stvar se desila i danas na utakmici između Alavesa i Levantea.

U utakmici prošlog ponedjeljka navijači i jedne i druge ekipe su dogovorili da između 10 i 12 minute okrenu leđa terenu i jasno pokažu svoje nezadovoljstvo čelnim ljudima lige.

Večeras su navijači Alavesa otišli korak dalje i za vrijeme utakmice na tribinama nosili kovčeg koji je simbolizirao da je nogomet u Španiji umro.

Navijači u Španiji su jako nezadovoljni terminom odigravanja utakmica ponedjeljkom i smatraju da se treba prestati s tom praksom jer nikome ne koristi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

bebi
termin? U tekstu ne pise - koji (osim da je danom ponedjeljkom) Kopiraci tekstova
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi