13

Komentari (13)

arsenal_fan_1886
realno leno i sokratis kod prvog gola krivi, xhaka kod drugog, ali opet pogresno je izolirati igraca i reci on je kriv, njega treba prodati, raditi hajku na pojedinca, totalno pogresno...emery bi trebao raditi na harminiji napada, sredine i odbrane, ali opet on je menager valjda zna bolje...
gAZijAaaaaaa
Kako nije, pa navijaci 56SENALA, uzeli DVA DANA SLOBODNO, kada su culi da ih je POJACAO..smijesan klub, sa jos smjesnijim navijacima...ali zato se dobro prodaju dresovi od LUIZ-a..
Bosnian.Kingdom
Imas li zivot?
gAZijAaaaaaa
Imam PUNO VISE, nego 56SENAL TROFEJA..SELLAM.
Romanus
Ima Zlatnu Titulu, sto ni jedan drugi klub u EN nema???
gAZijAaaaaaa
Ok, svaka cast, ali nije VELIKAN..
razligu
imaš ti kurac u zubima redovno
razligu
dva dana ga se napuši i opet ti je malo
razligu
popuši velikog
gAZijAaaaaaa
Zasto toliko uzivas kada ti je u ustima muski spolni organ? Fujj, HARAM je to..PROSTACE!
Master_ya
Gazija koji su to parametei po kojima se odredjuje jeli neko velikan ili nije? Posto ocigledno jedino ti imas te informacije podijeli ih i sa ostalima
yossarian
Kako se manifestuje opsesivno-kompulizivni poremećaj? Pacijent ima opsesivne misli o određenom predmetu, radnji ili pojavi, a potom izvan vlastite kontrole ponavlja radnje kojima nastoji otkloniti opsesivne misli, a to su tzv. kompulzije. Naprimjer, pacijent umisli da je sve što dodirne strašno prljavo i zbog toga svako malo kompulzivno pere ruke. Ili, pacijent može biti opsjednut mišlju da zgrada tone, pa da stalno, izvan kontrole vlastitog razuma, broji spratove. Gazijine opsesivne misli su usmjerene na Arsenal, a svojim komentarima te mislim nastoji otkloniti. Vrti nekoliko komentara, od kojih su najčešći: 56ARSENAL nije VELIKAN, završava ligu od 6. mjesta na dole, koja 56SENALOVA LIGA SAMPIONA TI JE NAJDRAZA, imaš 7 profila itd. To su Gazijine kompulzije, na smrt dosadne. Izaziva reakciju prosječnog navijača Arsenala, međutim, trpi uvrede i ponižavanja iz prostog razloga što nije u stanju kontrolisati svoje ponašanje (kompulzije). U pitanju je bolestan čovjek i kao takvog bi ga se trebalo i tretirati. Nema potrebe za vrijeđanjem i započinjanjem bilo kakve ozbiljne rasprave s njim. Preporučujem samo da mu ponavljate dijagnozu jer je, kako to Gazija voli reći, ČINJENICA. Pozdrav navijačima Arsenala.
gAZijAaaaaaa
Pa DOKTORE NELE, opet NOVI PROFIL..samoo ISTINA..koja 56SENALOVA LIGA SAMPIOBA TI JE NAJDRAZA...opsesivno kompulzivni DOKTORE?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti