Navijači Arsenala oduševljeni majstorijom Ozila: Oh čovječe, kakav potez
Ozil je sjajno asistirao za drugi gol Arsenala

Nijemac se polako vraća u staru formu

Navijači Arsenala oduševljeni majstorijom Ozila: Oh čovječe, kakav potez

S. Pašalić

Arsenal je odlučio otići u Dubaji za vrijeme trajanja reprezentativne pauze.

Engleski klub je upisao dvije važne pobjede prije nego što je uslijedila pauza za utakmice reprezentacija.

Tim Unaija Emeryja je prvo u Premier ligi na svom terenu savladao Manchester United sa 2:0, a zatim je u okviru Evropa lige također na svom terenu pobijedio francuski Rennes sa 3:0 i tako prošao u narednu rundu takmičenja.

Dosta igrača Unaija Emeryja nije dobilo pozive za reprezentaciju tako da je danas Arsenal izveo poprilično jak tim protiv Al Nasr-a. Topnici su slavili u ovoj utakmici rezultatom 3:2, a svi igrači koji su otišli u Dubaji su dobili priliku da zaigraju.

Tako je u ovoj utakmici igrao i Mesut Ozil koji se u posljednje vrijeme vratio u tim Arsenala nakon što je imao mnogo problema.

Arsenal je danas odigrao sjajnu akciju za drugi gol, a majstorski potez je napravio Mesut Ozil koji je petom asistirao za Lacazettea koji je postigao gol.

Navijači Arsenala su bili oduševljeni njegovim potezom te su zasuli društvene mreže sa pohvalama na račun Nijemca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi