Nikad ne znate šta život nosi: Ko bi rekao da će Ozil objavljivati ovakve fotografije?

Nema drugog izbora

Nikad ne znate šta život nosi: Ko bi rekao da će Ozil objavljivati ovakve fotografije?

Karijera njemačkog fudbalera Mesuta Ozila u zadnje vrijeme sve više ide silaznom putanjom.

Iako je svojevremeno važio za jednog od najboljih veznih fudbalera na svijetu, Ozil se već neko vrijeme muči sa formom pa tako u svom Arsenalu dobija sve manje prilika za igru.

Jedan od najtežih dana njegove karijere bio je kada je odustao od nastupa za reprezentaciju Njemačke. Bilo je to nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji kada se Ozil našao na udaru kritika od strane njemačkih navijača radi fotografije sa predsjednikom Turske Recepom Erdoganom.

Ozil od tada ne igra za reprezentaciju pa reprezentativne pauze provodi trenirajući u svom klubu.

On sigurno nije navikao na to obzirom da je u proteklih 10-ak godina redovno bio član reprezentacije, a vjerovatno mu i činjenica da su skoro svi fudbaleri Topnika pozvani u svoje reprezentacije ne ide u prilog.

Ozil je jedan od rijetkih koje je trener Unai Emery poveo u Dubai na mini pripreme pred nastavak sezone, ali trudi se ostati pozitivan što i vidimo na fotografiji koju je objavio na Twitteru.

Ipak, sigurni smo da mu je dalko teže nego što izgleda...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
Ja gluplji clanak jos nisam procito. Sta je Lendo htio reci sa ovim???
6 3
protiv modernog fudbala
gospodin na terenu gospodin van terena
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi