Navijači Arsenala uz Seada Kolašinca: "Muka mi je onih koji pričaju da nije dovoljno dobar"

Stali u odbranu bh. reprezentativca

Navijači Arsenala uz Seada Kolašinca: "Muka mi je onih koji pričaju da nije dovoljno dobar"

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala u četvrtak su doživjeli iznenađujući poraz od BATE Borisova (1:0) u prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.

Topnici su u Bjelorusiji poraženi sa 1:0 i još jednom su razočarali svoje navijače igrom na terenu. Jedan od fudbalera koji se našao na udaru u posljednje vrijeme je bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji nije pružio najbolju partiju protiv BATE-a prema mišljenju pojedinih navijača Arsenala.

Međutim, dosta njih odlučilo je stati u odbranu bh. fudbalera koji je u proteklih nekoliko mjeseci sigurno jedan od najboljih igrača ovog tima. Jedan od navijača je na stranici Arsenala napisao da mu je muka od navijača koji pričaju da Kolašinac nije dobar.

"Sead Kolašinac je stigao kao slobodan igrač i da smo ga kojim slučajem platitli 30 miliona funti vrijedio bi tih para. To je sjajno pojačanje i on igra odlično. Muka mi je od onih koji pričaju da nije dovoljno dobar. Možda u odbrani treba da poradi, ali to je jedina mana koju mu možete naći", napisao je navijač Josh Sippie, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znamo koliko je jak i zašto ga zovemo Bosanski Hulk. Ali nije samo snaga njegova vrlina. Vidite koliko je dobar ofanzivno i protiv Cityja je igrao čak krilo. Protiv Borisova je cijeli tim zakazao, ali on je po meni čak bio i jedan od boljih. Trebamo prestati njega kritikovati, a osvrnuti se možda na Alexa Iwobija koji je totalna enigma za sve nas".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi