Navijači Arsenala žele povratak Alexa Songa

Trenutno slobodan igrač

Navijači Arsenala žele povratak Alexa Songa

Navijači Arsenala zahtijevaju od uprave kluba da angažuje bivšeg fudbalera Alexa Songa.

Song je trenutno slobodan fudbaler nakon što je raskinuo ugovor sa Rubinom iz Kazana zbog finansijskih problema ovog kluba, pa posljednjih dana trenira sa Arsenalom.

Ukoliko zadovoljni kriterije, možda bi se mogao vratiti u bivši klub, a tu opciju priželjkuju navijači Arsenala koji nisu zadovoljni sa njihovim trenutnim veznim fudbalerom Granitom Xhakom.

"S ove tačke gledišta, odmah bi vratio Alexa Songa, ako bi to izbacilo iz tima Granita Xhaku", "Nije me briga ako Alex Song zamijeni Xhaku. Da, do te mjere je igra Arsenala došla", "Vratiti Songa nazad u ekipu", "Uzeo bih Songa do kraja sezone", samo su neki od komentara navijača Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, kamerunski fudbaler je u Arsenalu proveo sedam sezone prije nego što je 2012. godine prešao u Barcelonu. Kasnije je igrao i za West Ham te Rubin Kazan.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi