Navijači Barce jednoglasno 'izabrali' Valverdeovog nasljednika

Žele Kloppa

Navijači Barce jednoglasno 'izabrali' Valverdeovog nasljednika

Edmir Škorić

U anketi su navijači katalonskog diva jasno poručili koga žele za trenera.

El Mundo Deportivo je anketirao svoje čitatelje i na kraju je zaključeno da veliki broj navijača Barce umjesto Valverdea na mjestu trenera želi Jurgena Kloppa.

Čak 80 posto članova kluba iz redova kluba žele da Valverde ode po isteku kluba, a najveći broj njih ima želju da ga zamijeni njemački trener koji radi čuda u Liverpoolu.

Osim za Kloppa, navijači su dosta glasova dali i za Ronalda Koemana, Roberta Martineza i Pepa Guardiole.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U svakom slučaju, žele da Valverde napusti klub iako je donio Barci titulu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Hoce vraga Klopp u Barsu ,nije budala da iz zanimljivije I bolje lige predje u ligu dva kluba,tj ligu I kojoj se godinama samo pita ko ce biti prvak Real ili Barcelona a ostalima sipak
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti