Navijači Barce mogu odahnuti, Ter Stegen blizu potpisivanja novog ugovora

Novi dugogodišnji ugovor za Nijemca

Navijači Barce mogu odahnuti, Ter Stegen blizu potpisivanja novog ugovora

Prije par dana su se u španskim medijima pojavile informacije da Juventus intenzivno prati golmana Barcelone Marc-Andrea ter Stegena.

Il Mundo Deportivo je tvrdio da bi Ter Stegen već na ljeto mogao put Torina i Juventusa, međutim sada se situacija, čini se, mijenja.

Ter Stegenov trenutni ugovor važi do ljeta 2022. godine što je ulijevalo nadu Juventusu da može za "pristojan" novac isposlovati njegov transfer.

Sada, međutim, Diario Sport, tvrdi da je Ter Stegen jako blizu potpisivanja novog ugovora sa Barcelonom.

Njemački golman je posljednji put produžio ugovor sa Barcelon 2017. godine i taj ugovor je i dalje na snazi. Međutim, sada su se pojavile informacije da je Barca spremna Ter Stegenu dati ugovor do 2025. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To znači da bi njegov ugovor važio duže od ugovora novih velikih pojačanja Barce, Antoinea Griezmanna i Frenkireja de Jonga.

Inače, Marc-Andre Ter Stegen je u Barcelonu stigao 2017. godine iz Borussije Monchengladbach (za oko 12 miliona eura) i od tada je izrastao u jednog od najboljih svjestkih golmana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti