Navijači Barce sinoć izviždali Artura Vidala

Arthur je, sa druge strane, dobio aplauze

Navijači Barce sinoć izviždali Artura Vidala

Arturo Vidal je ovog ljeta dres Bayerna zamijenio onime Barcelone, a Čileanac je vjerovatno očekivao da će ubrzo postati glavna Valverdeova uzdanica u veznom redu.

Ipak, Vidal dobija minutažu na kapaljku, a ne libi se javno izaziti svoje nezadovoljstvo.

Tako je, nakon pobjede Barce nad Tottenhamom u drugom kolu grupne faze LP, bio vidno nezadovoljan i nezainteresovan za slavlje svojih saigrača jer nije dobio priliku za igru.

Sinoć je, u meču Barce i Intera (2:0), na Nou Campu dobio 15-ak minuta igre od Ernesta Valverdea i to nakon što je zamijenio sjajnog Arthura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prije nego što je ušao u igru navijači Barce su mu dali do znanja da ne odbravaju njegovo "durenje" zbog manjka minutaže - zvižducima. Sa druge strane, Arthuro je nagrađen aplauzima za svoju sjajnu partiju protiv Nerazzurra.

Top Komentari

xavi26
navijaci su zvizdali Valverdeu jer je mijenjao Mela, a nikako Vidalu!
7 0
Babo
Ja novinara jadi i čemeri aaaaaaaaaaaa ocm
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi