Navijači Barcelone ostali u čudu kada su čuli kome ide Messijeva 'desetka'

Koeman ima zanimljiv plan

Navijači Barcelone ostali u čudu kada su čuli kome ide Messijeva 'desetka'

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi nalazi se na izlaznim vratima Barcelone nakon što je zatražio odlazak iz kluba.

Messi je nezadovoljan poslom kojeg prethodnih sezona obavljaju čelnici kluba, a nakon što oni nisu podnijeli ostavke poslije debakla u Ligi prvaka na kraju je on odlučio da je vrijeme za odlazak.

On je poslao dopis klubu da želi da ide i traži da se aktivira klauzula iz ugovora da može otići besplatno. Međutim, ona je istekla prije više od mjesec dana, a iz kluba kažu da može ići samo ako neko aktivira otkupnu klauzulu koja iznosi nevjerovatnih 700 miliona eura.

Messi se danas nije pojavio na testiranju i početku priprema za novu sezonu, te je poručio čelnicima kluba da se više ne osjeća kao igrač Barcelone. Ova saga će sigurno još potrajati, ali kako stvari stoje Messija više nećemo gledati u dresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo je objavio danas da je Ronald Koeman poručio čelnicima Barcelone da u tom slučaju ne smiju prodati Philippea Coutinha za kojeg vjeruje da zaslužuje novu šansu.

Navodno, Koeman je čak rekao Bartomeuu da u slučaju Messijeva odlaska njegovu desetku treba dati Coutinhu i na taj način ga dodatno motivisati i pokazati da je pored svega što se desilo ipak bitan igrač u Barceloni. No, šta će na kraju svega toga biti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Treba dati momku šansu,kad može Griezmman,može i Coutinho da dobije novu šansu i novi pokušaj :)
7 0
ab57
U Barceloni trebaju izolirati broj 10 od dana kad Messi napusti klub kao sto je Napoli uradio u vrijeme kad je Maradona igrao
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi