Navijači Barcelone probili ogradu i krenuli ka klupskim prostorijama po Bartomeua

Nastavili se protesti

Navijači Barcelone probili ogradu i krenuli ka klupskim prostorijama po Bartomeua

Endin Čaušević

Navijači Barcelone i večeras su se okupili ispred klupskih prostorija kako bi pokazali nezadovoljstvo radom čelnika kluba.

Ono što je najviše razočaralo navijače Barcelone jeste činjenica da su čelnici kluba uspjeli čak da naljute Lionela Messija koji je jučer zatražio odlazak iz katalonskog kluba.

Navijači Barcelone su se i sinoć okupili ispred klupskih prostorija i tražili odlazak predsjednika Josepa Marije Bartomeua. Njihovo negodovanje se nastavilo i večeras, ali znatno glasnije.

Naime, španski mediji pišu da je grupa navijača Barcelone večeras probila ogradu i krenula prema prostorijama kluba tražeći Bartomeua.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osiguranje ih nije uspjelo zaustaviti, a ekspresno je reagovala i policija koja je uspjela da smiri situaciju. Navijači su vraćeni ispred stadiona gdje su nastavili sa skandiranjem protiv prvog čovjeka kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi