Navijači Bešiktaša prvo rasplakali cijeli svijet, a zatim "zagrmili" kao nikad u životu

Turska u centru pažnje

Navijači Bešiktaša prvo rasplakali cijeli svijet, a zatim "zagrmili" kao nikad u životu

E. Oštraković

Nakon što su prelijepe scene viđene na utakmici između Bešiktaša i Antalyasporta, ova utakmica imala je i nešto ružniju stranu.

Naime, veliku pažnju privukao je i bunt navijača domaće ekipe. Oni su odlučili da u toku utakmice protestuju protiv turske vlade.

Kompletan stadion je u glas skandirao i tražio samo jednu stvar, a to je da kompletna turska vlada podnese ostavku.

Video skandiranja navijača Bešiktaša možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo je da ovo nije jedini stadion gdje se desio bunt navijača, te skandiranje protiv turske vlade jer se isto desilo na stadionu Fenerbahčea.

Oglasi

Utakmica prekinuta, cijeli svijet u suzama: Navijači Bešiktaša su pobjednici dana

Da rezultat ove utakmice u svakom slučaju bude u drugom planu pobrinuli su se navijači Bešiktaša koji su napravili fenomenalan potez.

Oni su opisani kao pobjednici dana nakon što su prekinuli utakmicu kako bi ubacili igračke za djecu koja su u problemima zbog zemljotresa koji se desio u Turskoj.

Ovo je naravno sjajan potez navijača Bešiktaša koji je naišao na divljenje u cijelom svijetu, te je postao skoro glavna tema.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo početkom mjeseca desili su se razorni zemljotresi u Turskoj koji su odnijeli veliki broj života, a oni koji su preživjeli ostali su bez svoje imovine.

U seriji zemljitresa koji su pogodili Tursku i Siriju prije nekoliko dana poginuo je veliki broj osoba.

Top Komentari

Alpasinacxx
Za igračke svaka čast, a za proteste protiv vlade podsjećaju na sarajevsku trojku. Cijela Turska je uz Erdoana osim Istanbula kojeg Kemalisti drže. Isto kao i u Sarajevu gdje su dezerteri i Dritani na čelu , bez obzira na mizernu podršku glasača.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi