4

Komentari (4)

user1668888234
Kod nad se nešto klubovi bore za evropu a ispadaju nakon 2 kola užas sramota itd,malo zarade vrate kredita i eto idemo opet
Brazuka
Autor amar osim.
Mirsad1705
Ja ahmaka i hajvana - eto Vico spasio Željezničar! Vico koji je grobar svim veći klubovima u Federaciji, naročito Željezničaru! Izgleda da teško pamte, lahko zaboravljaju, da su upravo sudije pod kontrolom neznalice i političkog potrčka V. Zeljkovića, uništile Želju samo jednu sezonu ranije! Sviralo se nepostojećih penala protiv Želje kao u priči, a poništavali regularni golovi, sve da se tako izdigne jad i čemer koji je ostao od nekadašnjeg osvajača Kupa Jugoslavije Borca. Igrači, navijači, članovi stručnog štaba, kao ni klub Borac nisu kažnjeni za pogane transparente, veličanje ratnih zločinaca i druge marifetluke koji nemaju veze sa fudbalom, ali su zato skoro svi drugi klubovi bivali novčano kažnjavani i za legalne transparente!
avalkaB
Hoces reci da je Željo zasluženo upao u Evropu prošle godine? Šta je sa igranjem rukometa i udaranje golmana za golove?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.