Navijači Chelseaja su što prije htjeli da vide današnji prizor sa treninga

Veliko pojačanje u nastavku

Navijači Chelseaja su što prije htjeli da vide današnji prizor sa treninga

S. Grebović

Miljenik navijača iz plavog dijela Londona, Ngolo Kante, konačno se vratio treninzima nakon što je prethodnih sedmica odbijao da prisustvuje istim zbog pandemije koronavirusa.

Sjajni Francuz je bio jedan od onih koji su javno strahovali za svoje, ali i za zdravlje svoje porodice zbog virusa. Radio je individualno i to prilično uspješno što se moglo vidjeti na današnjem treningu.

Engleski mediji, ali i Chelseja su na zvaničnom siteu naveli da je u odličnom fizičkom stanju i da neće biti problem da se uskladi sa ostatkom ekipe do nastavka prvenstva.

Plavci su u ovom momentu četvrtoplasirani tim Premiershipa sa 48 bodova i do kraja sezone će pokušati da zadrže sadašnju poziciju kako bi naredne igrali u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U naredna dva kola Chelseja će gostovati Aston Villi te dočekati Manchester City, nakon čega ih očekuje okršaj sa Leicesterom u okviru FA Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi