Nije nikakvo čudo što ne želi igrati: Kante se s razlogom plaši smrti zbog dešavanja iz 2018. godine
Foto - EPA

Dobri Francuz vjerovatno neće igrati ove sezone

Nije nikakvo čudo što ne želi igrati: Kante se s razlogom plaši smrti zbog dešavanja iz 2018. godine

M. Šljivak

N'Golo Kante mogao bi propustiti ostatak sezone u engleskoj Premier ligi.

Francuski reprezentativac zamolio je menadžera Chelseaja Franka Lamparda da ne trenira, što mu je i dozvoljeno, a razlog je strah od bolesti.

Zapravo i nije nikakvo čudo što se Kante plaši bolesti, pa čak i smrti, jer je u prošlosti imao vrlo negativna porodična iskustva koja su ga preplašila do kraja života.

Njegov stariji brati Niama umro je od infarkta neposredno prije Svjetskog pvenstva 2018. godine u Rusiji, a sjajni veznjak je iz istog razlog izgubio i oca kada je imao samo 11 godina.

I sam Ngolo je u martu 2018. godine uplašio apsolutno sve u klupskoj svlačionici. Nakon treninga se samo srušio ispred šokiranih saigrača i prava je sreća da su ljekari bili tu.

Odmah je Kante prošao brojne pretrage. Podvrgnut je kadriološkim ispitivanjima i nisu mu otkriveni nikakvi problemi sa srcem, no odlučeno je da on ne igra naredni meč protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zato nije nikakvo čudo što se Kante plaši bolesti i smrti. Sve bi to moglo utjecati na srce, a porodične tragedije daju mu pravo da se plaši.

Kante je zaista sjajan čovjek i Chelsea mu vjerovatno neće praviti nikakve probleme oko svega i vrlo je izvjesno da dobri Francuz neće igrati fudbal ove sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malilav22
Baš lici na Franzuza
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi