Strah od korone jači od svega: Kante se vratio na trening Chelseaja uz nevjerovatan uslov

Boji se za svoje zdravlje

Strah od korone jači od svega: Kante se vratio na trening Chelseaja uz nevjerovatan uslov

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja prije nekoliko sedmica počeli su trenirati u svom trening centru, a na treningu se jedino nije pojavio N'Golo Kante.

Kante je od kluba tražio da ne trenira s ekipom već da nastavi raditi u kućnoj izolaciji jer se boji zaraze koronavirusa. Francuski fudbaler je dobio dozvolu da ne dolazi u trening centar, a postoji čak opcija da propusti ostatak sezone.

Međutim, iz Chelseaja su poručili da razumiju Kantea zbog porodičnih dešavanja. Naime, njemu su otac i brat preminuli zbog problema sa srcem, a postoji mogućnost da Kante također ima iste zdravstvene tegobe i zbog toga ne želi ništa da rizikuje.

Kante je prije dvije godine doživio dramu u svlačionici kada se srušio ispred saigrača, ali mu tada pregledi nisu otkrili srčane probleme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nakon dvije sedmice Kanteu je očito dosadilo da trenira u kućnoj izolaciji i odlučio se vratiti u trening centar. On je danas odradio trening, ali je imao uslov da to uradi potpuno sam, te da trenira na drugom terenu i daleko od ostatka ekipe.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Ovaj lik je toliko pozitivan i dobar, i kvalitetan igrač da ga jednostavno ne možeš odbit šta god da traži...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi