Navijači Hoffenheima transparentom rekli šta misle o Bičakčiću
Ermin Bičakčić je u Hoffenhem stigao 2014. godine i igra na veoma dobrom nivou. Ugovor traje do ljeta 2020. godine i navijači žele da se klub na vrijeme pobrine o tome.

Sjajna poruka za bh. reprezentativca

Navijači Hoffenheima transparentom rekli šta misle o Bičakčiću

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić i ove sezone pruža veoma dobre partije u dresu Hoffenheima, a navijači ovog kluba su mu posvetili transparent na sinoćnjem meču i poslali jasnu poruku čelnicima kluba.

Bičakčić je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Hoffenheima odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima i postigao jedan gol uz dvije asistencije. Bh. reprezentativac sinoć nije igrao protiv Mainza zbog lakše povrede koju je zadobio na meču s Werderom, no s klupe je bodrio svoje saigrače.

Bh. fudbaler je sigurno bio iznenađen kada se na tribinama pojavio transparent za njega. Naime, navijači Hoffenheima odlučili su obratiti pažnju čelnicima kluba da je vrijeme da Bičakčića nagrade novim ugovorom zbog partija koje pruža u dresu ovog tima.

"Četiri godine borbenog duha za Hoffenheim. Produžiti ugovor s Erminom", pisalo je na transparentu navijača njemačkog bundesligaša.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bičakčić s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2020. godine, ali nije tajna ta je na meti mnogih klubova. Navijači žele da ovaj 28-godišnjak potpiše novi ugovor, te da na ljeto ostane član Hoffenheima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi