Navijači Intera poslali poruku Icardiju: "Izdajniče odlazi!"
Argentinac nije igrao na posljednje dvije utakmice koje je Inter pobijedio,a večeras je sa tribina gledao utakmicu sa Sampdorijom.

Navijači ga tjeraju iz kluba

Navijači Intera poslali poruku Icardiju: "Izdajniče odlazi!"

Esmer Oštraković

Navijači Intera ponovo su u ratu sa bivšim kapitenom Maurom Icardijem.

Prije nekoliko godina argentinski napadač se navijačima zamjerio nakon biografske knjige u kojoj ih je vrijeđao, zbog čega su nekoliko dana protestovali ispred njegove kuće.

Nakon toga on se javno izvinuo navijačima i golovima je vratio njihovo povjerenje, ali sada je ponovo došlo, možda i do konačnog razlaza.

Icardi već duže vrijeme odbija produžiti ugovor sa Interom jer traži više novca, a njegova žena Wanda, koja mu je ujedno i menadžer praktično ucjenjuje klub, koji mu je oduzeo kapitensku traku.

Argentinac nije igrao na posljednje dvije utakmice koje je Inter pobijedio,a večeras je sa tribina gledao utakmicu sa Sampdorijom.

Bio je u društvu sa Wandom, a kada ga je kamera uhvatila na semaforu uslijedili su zvižduci gotovo cijelog stadiona. Međutim, to nije bilo dovoljno pa su mu poručili - "Izdajniče,odlazi".

"Mnogi različiti igrači nosili su dres Intera. Neki su vremenom ostavili veći trag, neki manji, ali su svi bili profesionalci. Zato nikada nećemo zaboraviti Zengu, Bertija, Incea, Zamorana, Cruza, Simeonea, Materazzija, Eto'oa ali i Ranocchiju. Nisu oni svi bili vođe i sveci ali su bili istinski veliki ljudi. Zato plaćenicima i izdajnicima nije mjesto u Interu i takvi nam ne trebaju. Izdajniče odlazi!", poruka je navijača Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u do danas odigrao 210 utakmica za Inter, te je postigao 122 gola i upisao 26 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi