Navijači jajima gađali Džeku, Pjanića i saigrače

Neprijatno iznenađenje

Navijači jajima gađali Džeku, Pjanića i saigrače

Fudbaleri Rome nisu ni slutili šta će ih dočekati nakon sinoćnjeg božićnog koktela u jednom restoranu. 

Izabranici Rudija Garcije u posljednje vrijeme bilježe rezultate ispod svih očekivanja, a dodatno nezadovoljstvo navijačima donijelo je neočekivano ispadanje iz Kupa od drugoligaša iz La Spezije. 

Prema pisanju tamošnjih medija, navijači Rome su izgubili strpljenje i njih nekoliko desetina sačekalo je autobus ispred restorana i potom uz brojne uvrede zasuli ga jajima. Na isti način igrači Rome su dočekani i prije dvije godine poslije poraza od Lazija u Kupu. 

Roma u Seriji A zauzima peto mesto sa 29 bodova, sedam manje od Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.