Navijači Juventusa bi rado vidjeli Pogbu u klubu, no pod jednim uslovom

Sve je izgledniji odlazak iz Uniteda

Navijači Juventusa bi rado vidjeli Pogbu u klubu, no pod jednim uslovom

O. Lekić

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka Manchester United je sinoć u Sevilli odigrao bez golova, a u početnom timu Josea Mourinha ponovo nije bilo Paula Pogbe.

Najplaćeniji fudbaler u historiji Crvenih vragova ostao je na klupi i to kako pišu otočki mediji zbog sukoba sa Mourinhom, pa su sve glasnije špekulacije o njegovom odlasku.

No, nakon i ne tako dobrih godinu i pol na Old Traffordu gotovo da ne postoji klub koji će za njega izdvojiti barem onoliko koliko ga je platio United (105 miliona eura), što su iskoristili navijači Stare dame za koju je briljirao francuski veznjak.

"Uzet ćemo ga mi, ali pod istim uslovima kao i 2012.", putem društvenih mreža su poručili navijači Juventusa u koji je Pogba stigao pomenute 2012. bez obeštećenja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi