Pjanić: Sa Napolijem ćemo voditi bitku do posljednjeg kola

Mali princ o Scudettu

Pjanić: Sa Napolijem ćemo voditi bitku do posljednjeg kola

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić smatra da će njegov klub i Napoli do kraja sezone voditi žestoku bitku za osvajanje Serije A. 

Napoli je trenutni lider na tabeli sa 66 osvojenih bodova, a Juventus ima samo jedan manje. Na posljednjih 10 mečeva obje ekipe su zabilježile devet pobjeda i jedan remi i jasno je da ćemo do kraja sezone gledati žestoku bitku.

Tako smatra i bh. reprezentrativac Miralem Pjanić.

"Bit će to tijesna borba između nas i Napolija do posljednjeg kola. Trenutno smo korak iza njih, tako da moramo ići meč po meč i držati korak. Poslije toga, ako želimo da ih prestignemo, oni će morati doći ovdje i odgovoriti zadatku. Trenutno smo u komplikovanom periodu sa mnogo gostujućih utakmica, ali uprkos tome ostvarujemo dobre rezultate. Veoma je bitno da svi budemo 100 posto spremni i zdravi. Nadam se da će se povrijeđeni igrači što prije oporaviti i sa cijelim timom na raspolaganju bit će nam mnogo lakše do kraja sezone na tri fronta", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus narednu utakmicu igra na domaćem terenu protiv Atalante.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi