Navijači Leedsa pjesmom provocirali Lamparda nakon pobjede svog tima

Leeds ima veliku prednost pred uzvratnu utakmicu

Navijači Leedsa pjesmom provocirali Lamparda nakon pobjede svog tima

S. Pašalić

Leeds je danas u prvoj utakmici polufinala doigravanja za Premier ligu savladao Derby County u gostima sa 1:0.

Gosti su bili bolja ekipa tokom cijele utakmice i golom Roofea u 55. minuti stigli do velike prednosti pred uzvratnu utakmicu na svom stadionu.

Ekipa Derbyja koju sa klupe vodi nekadašnji igrač Chelseaja Frank Lampard nije ozbiljnije zaprijetila Leedsu te je upisala poraz, a bio je ovo treći put ove sezone da je ekipa Leedsa slavila protiv Derbyja.

Navijači Leedsa su bili dobro raspoloženi nakon pobjede pa su uz nekoliko čaša piva više zapjevali pjesmu na račun Lamparda, a stihovi su glasili: "Pobijedili smo vas kući, pobijdili smo vas u gostima, prestani plakati Frank Lampard"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi