Navijači Liverpoola su nakon derbija Lazija i Rome još više zavoljeli Lucasa Leivu

Svim silama se trudio da "pomogne" svom bivšem klubu

Navijači Liverpoola su nakon derbija Lazija i Rome još više zavoljeli Lucasa Leivu

Iskusni brazilski veznjak Lucas Leiva je prošlog ljeta, nakon deset godina na Anifeldu, napustio Liverpool i pojačao redove Lazija.

Leiva je od dolaska na Olimpico standardni član prve postave Lazija, a sinoć je bio dijelom i velikog rimskog derbija protiv Rome.

Iako je prošla skoro godina od njegovog odlaska sa Anfielda, Leiva je i dalje omiljen među navijačima Liverpoola, a možda će to biti i još više od sinoćnjeg rimskog derbija.

Naime, Leiva je bez problema prihvatio ulogu "razbijača" protiv Rome, te je od samog starta utakmice krenuo sa grubom igrom, a za svoj "trud" je već u 11. minuti nagrađen žutim kartonom.

Ovakva igra Lucasa Leive je ubrzo naišla na odobravanje navijača Redsa koji su zaključili da je Brazilac još uvijek u srcu "Liverpulovac", te da je u rimski derbi ušao sa namjerom da povrijedi nekoga od fudbalera Vučice s obzirom da upravo protiv Rome njegov bivši klub uskoro igra dvomeč polufinala Lige prvaka.

"Karton za Lucasa Leivu, neke stvari ne nikada ne mijenjaju"; "Uživam gledati Lazio protiv Rome i Lucasa Leivu koji pokušava ostaviti par masnica fudbalerima Rome"; "Lucas je 'crven'. Bezobzirno pokušava slomiti nogu nekome iz Rome danas"; "Lucas daje sve od sebe da povrijedi polovinu Romine ekipe, pravi Liverpulovac", bili su samo neki od komentara oduševljenih navijača Redsa koji su pratili derbi Lazija i Rome.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Glupost nad glupostima. Bolje bi bilo navijacima Liverpula da se uzdaju use i u svoje kljuse a ne da se nadaju da ce Dzeko pojesti pokvarenu pizzu ili da Allison mozda dobije proljev.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi