Navijači Liverpoola žele da klub potpiše Stevena Gerrarda na pet utakmica

Kako bi podigao trofej prvaka Engleske

Navijači Liverpoola žele da klub potpiše Stevena Gerrarda na pet utakmica

Endin Čaušević

Liverpool se nalazi na odlično putu da konačno nakon 30 godina postane prvak Engleske.

Navijači Liverpoola već tri decenije čekaju na titulu u Premiershipu, a čini se da će je ove sezone konačno dočekati. Redsi su ubjedljivo prvi i imaju čak 22 boda više od drugoplasiranog Manchester Cityja.

Euforija na Anfieldu je nezapamćena jer navijači dugo čekaju da se trofej prvaka Engleske konačno podigne na njihovom stadionu. Zbog toga su navijači Redsa došli na nevjerovatnu ideju.

Naime, na društvenim mrežama se pojavila peticija Redsa da klub potpiše Stevena Gerrarda na pet mečeva kako bi on bio taj koji će potići trofej Premiershipa u zrak.

Gerrard je legenda Liverpoola, ali nikada u svojoj karijeri nije postao prvak Engleske s ovim klubom. Iako je nemoguća misija da zaigra za Redse svakako je prijedlog navijača Liverpoola zaista za svaku pohvalu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Da je zaslužio, zaslužio je... Da je imao priliku, imao je, kao niko u ovih 30 godina... Mislim da to ne bi bilo pošteno prema današnjem kapitenu...
0 3
Pljuc
Glupost nečuveno a i Stivi ne bi na takvo šta pristao!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi