Navijači Lyona se uskoro sastaju sa predsjednikom, žele treneru vidjeti leđa

Kakva je sudbina Brune Genesioa?

Navijači Lyona se uskoro sastaju sa predsjednikom, žele treneru vidjeti leđa

Lyon je eliminisan u osmini finala Lige prvaka iako je u prvom meču uspio izvući nulu protiv Barcelone. Ipak, Barca je u revanšu predvođena Messijem lagano došla do prolaska u četvrtfinale.

Kada je francuski šampionat u pitanju, Lyon je trenutno poprilično siguran na trećoj poziciji, koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Međutim, to možda neće biti dovoljno na trener Bruno Genesio zadrži posao.

Među navijačima Lyona su podijeljena mišljenja kada je trener Genesio u pitanju, a neki smatraju da on unosi nepotreban nemir u ekipu i iz iste ne izvlači maksimum.

Predsjednik Lyona Jean-Michael Aulas je saopštio da će 31. marta saopštiti svoju odluku o budućnosti Genesioa, a sada su se oglasili i navijači, tačnije jedan njihov dio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Vjerujemo, kao što smo govorili i prošle sezone, da će samo odlazak trenera Brune Genesioa omogućiti mirniju atmosferu oko kluba. Bez potrebnog mira naš klub ne može doći do vrha koji mu je suđen", poručila je grupa najvatrenijih navijača, Bad Gones.

Također, dodali su i da će se uskoro sastati sa predsjednikom Jean-Michaelom Aulasom kao bi mu "ponovo predstavili svoje stajalište" kada je Genesio u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti