Je li Giroud ovim riječima najavio novi klub?

Nakon Chelseaja slijedi... ?

Je li Giroud ovim riječima najavio novi klub?

Francuski reprezentativac Olivier Giroud igra vrlo čudnu sezonu u dresu Chelseaja. 

Giroud je u Premiershipu većinom rezervna opcija dok je u Evropa ligi pri izbor trenera Maurizija Sarrija.

Do sada je u Premiershipu postigao tek jedan gol na 21 utakmici, dok je u Evropa ligi daleko efikasniji jer ima učinak od devet golova na devet susreta.

U razgovoru za FootMercato govorio je o potencijalnom prelasku u redove Lyona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mogu zamisliti da ću se jednog dana vratiti u Francusku, ali nikada ne znate šta budućnost nosi. Znam šta je predsjednik Lyona govorio o meni i vrlo sam sretan zbogf interesa francuskih klubova. To je klub koji ima dobre mlade igrače, vrlo dobre fudbalere i dobro stručno osoblje. Naravno, želio bih ponovo postati važan fudbaler, sa povjerenjem trenera", rekao je Giroud.

Podsjetimo, on je prije dolaska u Premiership igrao u Francuskoj i to za Grenoble i Montpelier.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti