Navijači Manchester Cityja bijesni zbog glasova Mahreza za nagradu The Best

Dao više glasova igraču Liverpoola nego saigraču

Navijači Manchester Cityja bijesni zbog glasova Mahreza za nagradu The Best

E. Čaušević

U Zurichu je u četvrtak održana FIFA-ina ceremonija The Best, a za najboljeg igrača svijeta proglašen je Robert Lewandowski.

Dosta pažnje izazvali su i glasovi koje FIFA tradiconalno objavi, a pored fanova i novinara poznato je da u glasanju učestvuju selektori i kapiteni reprezentacija iz cijelog svijeta.

Tako se ovaj put u centru pažnje našao Riyad Mahrez koji je glasao kao kapiten Alžira. Naime, Mahrez se zbog svojih glasova našao na udaru navijača Manchester Cityja jer nije dovoljno podržao svog saigrača Kevina de Bruynea.

No, ono što su mu navijači najviše zamjerili jeste što je najviše bodova dao igraču Liverpoola, Sadiju Maneu, a De Bruyneu je dao tek jedan bod.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Manea koji je dobio pet bodova na drugoj poziciji našao se Robert Lewandowski koji je osvojio tri boda od Alžirca.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1579409590
Mané je trebao pobijediti a ne Lewandowski.. Gdje Maneu nagrada sto je sa Liverpoolom prosle godine 2 Mjesto osvojio a ove godine 1 Mjesto.. Ligu Prvaka, uefa super kup i Klubsko prvenstvo odnijo.. Kad kaze Fifa no Rasicm e pa vidi se kako.. Velika Nepravda Bruka I Sramota...
2 6
bavarac88
Ovaj puko,poceo nabrajat od prahistorije uspjehe hahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi