Remi Marseillea i Monaca, domaći proklinju VAR

Bez pobjednika

Remi Marseillea i Monaca, domaći proklinju VAR

Edmir Škorić

U posljednjem duelu vikend programa 20. kola francuske Lige 1 nije bilo pobjednika, pošto su Marseille i Monaco odigrali 1:1.

I Marseille i Monaco su ove sezone podbacili, posebno se to ipak odnosi na tim iz Kneževine koji je pretposljednji i večeras je osvojio svoj tek 14. bod.

S druge strane, Marseille je nešto bolji, deveti, ali je isuviše daleko od vrha i pitanje je može li se barem uključiti u trku za pozicije koje vode u Evropu.

Marseille je večeras bio bliže pobjedi, ali nije uspio da slavi. Poveo je preko Lopeza u 13. minuti, da bi Tielemans u 38. izjednačio na 1:1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Uspio je domaći Marseille kasnije postići još jedan gol, no VAR je odluio da je dosuđen prekršaj i poništen je gol Thauvina u 72. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti