Navijači mu se smijali: Fudbaler Den Haaga promašio nemoguće

Prava blamaža

Navijači mu se smijali: Fudbaler Den Haaga promašio nemoguće

Fudbaler Ultrechta koji se trenutno nalazi na posudbi u Den Haagu Giovanni Troupee propisno se obrukao na utakmici protiv De Graafshapa.

Susret je završen rezultatom 1:1, a moglo je biti drugačije da je desni bek Den Haaga reagovao malo pribranije u situaciji kada je mogao postići pogodak.

On je sredinom prvog poluvremena, pri rezultatu 0:0, imao stopostotnu priliku jer je šutirao na prazan gol sa svega tri ili četiri metra, ali uspio je da loptu pošalje daleko preko gola.

Nije ni čudo što se nakon promašaja mogao vidjeti poneki osmijeh na tribinama... Inače, promašaj možete vidjeti u video prilogu ispod teksta i to na 4:14. 

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi