Navijači na društvenim mrežama osuli paljbu po Martialu nakon očajnog pokušaja glume
Martial je pokusao iscenirati faul u nadi da glavni sudija dosudi penal

Igrač Uniteda na udaru navijača

Navijači na društvenim mrežama osuli paljbu po Martialu nakon očajnog pokušaja glume

S. Pašalić

Manchester United je danas stigao do pobjede protiv Watforda rezultatom 2:1.

Marcus Rashford je u 28. minuti doveo tim sa Old Trafforda u vodstvo od 1:0, ali situacija iz 26. minute je digla dosta prašine nakon utakmice.

Naime Anthony Martial je u šesnaestercu Watforda pokušao iscenirati faul u nadi da glavni sudija dosudi penal za Manchester United. Međutim sudija nije nasjeo na to i Martial je mogao biti sretan što nije dobio žuti karton.

Nešto kasnije je Martial postigao gol iako je izgledalo kao da je bio u ofsajdu. Mnogim navijačima se nije svidjelo ponašanje igrača Uniteda pa su nakon utakmice 'osuli paljbu' po njemu zbog sramotnog ponašanja.

Mnogi su njegov potez nazvali patetičnim i komičnim, a bilo je i onih koji su smatrali da je glavni sudija bio na strani Uniteda s obzirom da Martialu nije pokazao žuti karton u ovoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi